Κατηγορίες
Υπηρεσίες

Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων

“Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας είναι ο καθρέφτης σας στον κόσμο του internet.”

Η παρουσία της επιχείρησης σας στον ψηφιακό κόσμο είναι πιο σημαντική από ποτέ. Yλοποιούμε έργα βασισμένα σε χαρακτηριστικά που κάθε σύγχρονος ιστότοπος πρέπει να περιλαμβάνει.
Γι’ αυτό φροντίζουμε με προσοχή τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδας σας. Σχεδιάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες τύπου landing [ages με σκοπό την συγκέντρωση της βασικής πληροφορίας σε μια σελίδα, για να μπορείτε να τις ανανεώνετε μόνοι σας, με νέα κείμενα, νέα προϊόντα, φωτογραφίες και βίντεο.
Οι ιστοσελίδες μας είναι απόλυτα λειτουργικές και φιλικές στις μηχανές αναζήτησης, έτσι θα μπορεί η ιστοσελίδα σας να διακριθεί εύκολα και να περάσει δυναμικά στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης. Φροντίζουμε ακόμη και η πιο οικονομική ιστοσελίδα να έχει κάτι μοναδικό στον σχεδιασμό της, να είναι ξεχωριστή στον κλάδο της.


Κατανόηση των στόχων και των απαιτήσεων σας. Κατόπιν συνομιλίας και αφού κατανοήσουμε τους στόχους και τις απαιτήσεις σας, σας προτείνουμε την κατάλληλη επιλογή ιστοσελίδας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων με χρήση εικόνων και βίντεο. Η χρήση βίντεο αυξάνει την επισκεψιμότητα και τραβάει το ενδιαφέρον των επισκεπτών στην σελίδα. Έχετε κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα να τραβήξετε την προσοχή τους. Ένα βίντεο μπορεί να κάνει θαύματα!

Mακέτες με έτοιμα σχέδια ιστοσελίδων για να επιλέξετε εμφάνιση ιστοσελίδας. Ιστοσελίδες σχεδιασμένες για όλα τα γούστα, σε διαφορετικά στυλ και εμφάνιση, ιδανικές για κάθε επαγγελματικό κλάδο, βλέπετε ζωντανά την εμφάνιση και την λειτουργία τους online σε demo websites.

Οι ιστοσελίδες είναι συμβατές σε κινητά/tablets Oι χρήστες πρέπει να έχουν άψογη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας από την κινητή τους συσκευή. Ευτυχώς, τα περισσότερα πρότυπα σελίδων σήμερα ανταποκρίνονται αυτόματα στα κινητά. Ωστόσο σίγουρα αξίζει να κάνετε βελτιώσεις.